Nabeschouwing Feyenoord - Vitesse (1-0) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 2 december 2017 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2017/2018 neemt Feyenoord het zaterdag 2 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Vitesse (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door N. Jorgensen, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Feyenoord dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Vitesse
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
118
107
Gevaarlijke aanvallen
62
61
Passes
526
365
Overtredingen
12
13
Buitenspel
0
3
Corners
5
8
Wissels
2
3
LIVE Feyenoord - Vitesse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jorgensen met assist van S. Amrabat Feyenoord 1-0
53' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Miazga Vitesse
67' Wissel Vitesse Wissel A. Buttner voor L. Faye Vitesse
72' Wissel Vitesse Wissel L. Castaignos voor T. Matavz Vitesse
75' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Amrabat Feyenoord
82' Wissel Vitesse Wissel M. van Bergen voor T. Serero Vitesse
85' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor K. El Ahmadi Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Vitesse
Opstellingen Feyenoord - Vitesse
De opstellingen van Feyenoord en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Giovanni van Bronckhorst
Formatie 4-3-3
Coach Henk Fraser
Basiselftal Vitesse
# Speler Pos.
22 Remko Pasveer K
2 Fankaty Dabo V
37 Guram Kashia V
5 Matt Miazga V
43 Lassana Faye V
17 Thulani Caleeb Serero M
19 Mason Mount M
25 Navarone Foor A
7 Milot Rashica A
9 Tim Matavž A
11 Bryan Linssen A
Voorbeschouwing Feyenoord - Vitesse

Feyenoord en Vitesse treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 23 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 15
Winst Vitesse 2
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 7e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Feyenoord - Vitesse Opstelling Feyenoord Opstelling Vitesse Live Feyenoord - Vitesse Live Feyenoord - Vitesse kijken Feyenoord - Vitesse kijken Live Feyenoord - Vitesse stream Feyenoord - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Vitesse Uitslag Feyenoord - Vitesse Statistieken Feyenoord - Vitesse Eredivisie 2017/2018 Feyenoord - Vitesse wedden Feyenoord - Vitesse gokken Feyenoord - Vitesse Unibet