Nabeschouwing Heracles - FC Twente (2-1) || Eredivisie 2017/2018

Vrijdag 9 maart 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Heracles het vrijdag 9 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - FC Twente (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 2-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Tighadouini, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. Heracles Almelo kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Peterson, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van A. Maher kwam Heracles Almelo in de 63e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor Heracles dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Heracles - FC Twente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor A. Maher FC Twente
8' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor P. van Ooijen Heracles Almelo
29' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. Cuevas FC Twente
50' Doelpunt FC Twente Doelpunt A. Tighadouini met assist van D. Holla FC Twente 0-1
57' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson Heracles Almelo 1-1
63' Eigen doelpunt Heracles Almelo Eigen doelpunt A. Maher Heracles Almelo 2-1
64' Wissel Heracles Almelo Wissel D. Wuytens voor W. Droste Heracles Almelo
66' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Monteiro Heracles Almelo
67' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. van der Lely FC Twente
73' Wissel FC Twente Wissel M. El Hamdaoui voor A. Tighadouini FC Twente
77' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor D. Wuytens Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor V. Vermeij Heracles Almelo
81' Wissel FC Twente Wissel J. Hooiveld voor T. Boere FC Twente
90' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Van de Berg voor T. Breukers Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - FC Twente
Opstellingen Heracles - FC Twente
De opstellingen van Heracles en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Twente zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - FC Twente

Heracles en FC Twente treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 29 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 17 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Heracles. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Heracles 3
Winst FC Twente 17
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 11e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 16e plaats.