Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (1-2) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 1 april 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Heracles het zondag 1 april 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen geëindigd in een 1-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Thorsby, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat SC Heerenveen via A. Zeneli op 0-2 kwam te staan. In de 94e minuut wist Heracles Almelo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Darri. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Heracles Almelo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ed Janssen, waardoor SC Heerenveen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Heracles - SC Heerenveen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Thorsby met assist van A. Zeneli SC Heerenveen 0-1
40' Penalty SC Heerenveen Penalty A. Zeneli SC Heerenveen 0-2
43' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Breukers Heracles Almelo
46' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor K. Pierie SC Heerenveen
46' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor R. Baas Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Duarte voor S. Jakubiak Heracles Almelo
61' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Vlap voor M. Odegaard SC Heerenveen
68' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Bulthuis voor K. Pierie SC Heerenveen
70' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. Schaars SC Heerenveen
77' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Darri voor V. Vermeij Heracles Almelo
81' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
82' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
94' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Darri Heracles Almelo 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Heerenveen
Opstellingen Heracles - SC Heerenveen
De opstellingen van Heracles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - SC Heerenveen

Heracles en SC Heerenveen treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ed Janssen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 19 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Heracles 12
Winst SC Heerenveen 7
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 9e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 10e plaats.