Nabeschouwing Heracles - VVV Venlo (3-0) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 28 oktober 2017 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Heracles het zaterdag 28 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - VVV Venlo (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door B. Kuwas, waarmee Heracles Almelo met 1-0 de leiding nam. Heracles Almelo vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Peterson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Heracles Almelo, waarmee K. Peterson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Perez, waardoor Heracles dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Heracles - VVV Venlo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Propper Heracles Almelo
35' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Kuwas met assist van D. Van den Buijs Heracles Almelo 1-0
40' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson met assist van B. Kuwas Heracles Almelo 2-0
46' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Nwakali voor J. Promes VVV-Venlo
54' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
69' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson Heracles Almelo 3-0
75' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor D. Post VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Labylle voor R. Janssen VVV-Venlo
76' Wissel Heracles Almelo Wissel P. van Ooijen voor R. Niemeijer Heracles Almelo
82' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Navratil voor K. Peterson Heracles Almelo
88' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Huisman voor B. Kuwas Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - VVV Venlo
Opstellingen Heracles - VVV Venlo
De opstellingen van Heracles en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.