Nabeschouwing NAC Breda - PEC Zwolle (0-2) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 21 oktober 2017 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt NAC Breda het zaterdag 21 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - PEC Zwolle (0-2)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Martin Van den Kerkhof geëindigd in een 0-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. B. van Polen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee PEC Zwolle vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. PEC Zwolle vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Saymak op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle.

LIVE NAC Breda - PEC Zwolle 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel NAC Breda Wissel B. Meijers voor P. Mari NAC Breda
45' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor N. Freire PEC Zwolle
48' Penalty PEC Zwolle Penalty B. van Polen PEC Zwolle 0-1
46' Wissel PEC Zwolle Wissel P. Sandler voor N. Freire PEC Zwolle
48' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Thomas PEC Zwolle
56' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Koch NAC Breda
75' Wissel NAC Breda Wissel P. Fernandes voor R. Vloet NAC Breda
75' Wissel PEC Zwolle Wissel T. Ondaan voor P. Parzyszek PEC Zwolle
78' Wissel NAC Breda Wissel T. Enevoldsen voor M. El Allouchi NAC Breda
82' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak met assist van Y. Mokhtar PEC Zwolle 0-2
88' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Garcia NAC Breda
90' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor Y. Namli PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - PEC Zwolle
Opstellingen NAC Breda - PEC Zwolle
De opstellingen van NAC Breda en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - PEC Zwolle

NAC Breda en PEC Zwolle treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 17 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 3 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor NAC Breda. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 2
Winst PEC Zwolle 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 15e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 5e plaats.