Nabeschouwing PSV - Roda JC (2-0) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 27 augustus 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt PSV het zondag 27 augustus 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Roda JC (2-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Locadia, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lozano op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van PSV.

LIVE PSV - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia met assist van M. van Ginkel PSV 1-0
24' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano PSV 2-0
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Ndenge voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
55' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor F. Ananou Roda JC Kerkrade
57' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel G. van Velzen voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
65' Wissel PSV Wissel L. de Jong voor G. Pereiro PSV
66' Wissel PSV Wissel B. Ramselaar voor S. Bergwijn PSV
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel C. Djim voor J. Vancamp Roda JC Kerkrade
85' Wissel PSV Wissel P. Rosario voor H. Lozano PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Roda JC
Opstellingen PSV - Roda JC
De opstellingen van PSV en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Roda JC

PSV en Roda JC treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 4 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSV 12
Winst Roda JC 4
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 5e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 15e plaats.