Nabeschouwing PSV - Willem II (4-0) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt PSV het zaterdag 30 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Willem II (4-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door H. Lozano, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Pereiro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee H. Lozano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. van Ginkel zette PSV even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Jeroen Manschot toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSV.

LIVE PSV - Willem II 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano PSV 1-0
53' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Lachman Willem II
55' Doelpunt PSV Doelpunt G. Pereiro met assist van M. van Ginkel PSV 2-0
58' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano met assist van M. van Ginkel PSV 3-0
68' Penalty PSV Penalty M. van Ginkel PSV 4-0
68' Gele kaart Willem II Gele kaart voor K. Rossi Willem II
68' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Heerkens Willem II
71' Wissel PSV Wissel S. Lammers voor S. Bergwijn PSV
78' Wissel PSV Wissel B. Ramselaar voor G. Pereiro PSV
83' Wissel Willem II Wissel J. Croux voor T. Haye Willem II
86' Wissel PSV Wissel D. Rigo voor J. Hendrix PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Willem II
Opstellingen PSV - Willem II
De opstellingen van PSV en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Willem II

PSV en Willem II treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSV 18
Winst Willem II 0
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 17e plaats.