Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Utrecht (2-2) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 17 maart 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt SC Heerenveen het zaterdag 17 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Utrecht (2-2)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Van der Maarel, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Thorsby, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette R. Ghoochannejhad zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SC Heerenveen de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Utrecht nadat C. Dessers in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE SC Heerenveen - FC Utrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Van der Maarel FC Utrecht 0-1
39' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Thorsby SC Heerenveen 1-1
71' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor M. Klich FC Utrecht
76' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Ghoochannejhad met assist van L. Woudenberg SC Heerenveen 2-1
83' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Amersfoort voor Y. Kobayashi SC Heerenveen
84' Wissel FC Utrecht Wissel C. Dessers voor G. Kerk FC Utrecht
84' Wissel FC Utrecht Wissel L. Gortler voor D. Dumic FC Utrecht
87' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
88' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt C. Dessers met assist van Y. Ayoub FC Utrecht 2-2
90' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor L. Gortler FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - FC Utrecht
Opstellingen SC Heerenveen - FC Utrecht
De opstellingen van SC Heerenveen en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.