Nabeschouwing Sparta Rotterdam - PEC Zwolle (1-1) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Sparta Rotterdam het zondag 20 augustus 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - PEC Zwolle (1-1)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Y. Mokhtar, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. Sparta Rotterdam kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Muhren, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sparta Rotterdam - PEC Zwolle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Mokhtar met assist van M. Saymak PEC Zwolle 0-1
23' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Muhren met assist van L. Brogno Sparta Rotterdam 1-1
24' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor E. Bakker PEC Zwolle
30' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor G. Dobson Sparta Rotterdam
45' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Floranus Sparta Rotterdam
55' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Goodwin voor I. Alhaft Sparta Rotterdam
58' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
61' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Muhren Sparta Rotterdam
66' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Koppers voor Y. Namli PEC Zwolle
67' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Dougall Sparta Rotterdam
68' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Nijland voor P. Parzyszek PEC Zwolle
77' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Bambock voor R. Muhren Sparta Rotterdam
85' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Israelsson voor M. Saymak PEC Zwolle
86' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor D. Volas Sparta Rotterdam
87' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Koppers PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - PEC Zwolle
Opstellingen Sparta Rotterdam - PEC Zwolle
De opstellingen van Sparta Rotterdam en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.