Nabeschouwing Sparta Rotterdam - VVV Venlo (3-2) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 7 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - VVV Venlo (3-2)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Ahannach, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kreeg via C. Leemans in de 41e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Siemen Mulder de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam VVV-Venlo in de 43e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van C. Leemans.

In de 52e minuut was het VVV-Venlo dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van C. Leemans. Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Muhren de 2-2 maakte namens Sparta Rotterdam. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Sparta Rotterdam dat via R. Muhren nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 90e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Siemen Mulder bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sparta Rotterdam.

LIVE Sparta Rotterdam - VVV Venlo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Ahannach met assist van F. Holst Sparta Rotterdam 1-0
34' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Labylle voor R. Janssen VVV-Venlo
41' Penalty gemist VVV-Venlo Penalty gemist C. Leemans VVV-Venlo
43' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt C. Leemans met assist van D. Post VVV-Venlo 1-1
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Floranus voor M. Nelom Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Brogno voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
47' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Floranus Sparta Rotterdam
52' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt C. Leemans VVV-Venlo 1-2
64' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor R. Seuntjens VVV-Venlo
65' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
72' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Friday voor P. Van Moorsel Sparta Rotterdam
78' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Janse voor M. Rutten VVV-Venlo
80' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Fischer Sparta Rotterdam
81' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Muhren met assist van F. Friday Sparta Rotterdam 2-2
90' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Muhren met assist van M. Kramer Sparta Rotterdam 3-2
92' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Leemans VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - VVV Venlo
Opstellingen Sparta Rotterdam - VVV Venlo
De opstellingen van Sparta Rotterdam en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.