Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (2-0) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 26 november 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Vitesse het zondag 26 november 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Vitesse kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door T. Matavz werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 71e minuut kreeg T. Ebuehi van ADO Den Haag voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor ADO Den Haag de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 87e minuut gemaakt door M. Miazga waardoor Vitesse met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte B. Linssen de voorsprong door in de 94e minuut de 2-0 te scoren voor Vitesse.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Vitesse.

LIVE Vitesse - ADO Den Haag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Penalty gemist Vitesse Penalty gemist T. Matavz Vitesse
51' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
59' Wissel Vitesse Wissel T. Bruns voor N. Foor Vitesse
66' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Johnsen voor E. Falkenburg ADO Den Haag
66' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor M. Lorenzen ADO Den Haag
69' Wissel Vitesse Wissel L. Castaignos voor T. Matavz Vitesse
70' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Ebuehi ADO Den Haag
71' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor T. Ebuehi ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel T. David voor N. El Khayati ADO Den Haag
79' Wissel Vitesse Wissel A. Buttner voor L. Faye Vitesse
87' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Miazga met assist van M. Mount Vitesse 1-0
90' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor L. Castaignos Vitesse
94' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen Vitesse 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - ADO Den Haag
Opstellingen Vitesse - ADO Den Haag
De opstellingen van Vitesse en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.