Nabeschouwing VVV Venlo - Excelsior (2-3) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 10 maart 2018 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt VVV Venlo het zaterdag 10 maart 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Excelsior (2-3)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 2-3 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Garcia, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Mattheij zorgde ervoor dat VVV-Venlo op 1-1 kwam te staan in de 41e minuut. In de 61e minuut zette H. Faik zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Excelsior vergroot nadat M. van Duinen de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk VVV-Venlo dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. van Crooy de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Richard Martens en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Excelsior.

LIVE VVV Venlo - Excelsior 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Excelsior Doelpunt L. Garcia Excelsior 0-1
41' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt J. Mattheij VVV-Venlo 1-1
59' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Massop Excelsior
59' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor H. Faik Excelsior
61' Doelpunt Excelsior Doelpunt H. Faik met assist van K. Karami Excelsior 1-2
69' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor R. Castelen VVV-Venlo
69' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor J. Promes VVV-Venlo
75' Wissel Excelsior Wissel J. Caenepeel voor L. Garcia Excelsior
79' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Labylle voor R. Janssen VVV-Venlo
80' Wissel Excelsior Wissel K. Vermeulen voor A. Messaoud Excelsior
81' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. van Duinen met assist van J. Caenepeel Excelsior 1-3
84' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt D. van Crooy VVV-Venlo 2-3
88' Wissel Excelsior Wissel J. Fortes voor R. Koolwijk Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Excelsior
Opstellingen VVV Venlo - Excelsior
De opstellingen van VVV Venlo en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.