Nabeschouwing VVV Venlo - Feyenoord (1-0) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 4 februari 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt VVV Venlo het zondag 4 februari 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Feyenoord (1-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 1-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 88 minuten. C. Leemans maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee VVV-Venlo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jochem Kamphuis, waardoor VVV Venlo de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE VVV Venlo - Feyenoord 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
40' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
57' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
57' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
68' Wissel Feyenoord Wissel J. Boetius voor S. Larsson Feyenoord
81' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Castelen voor J. Opoku VVV-Venlo
82' Wissel Feyenoord Wissel R. van Persie voor N. Jorgensen Feyenoord
87' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Tapia Feyenoord
88' Penalty VVV-Venlo Penalty C. Leemans VVV-Venlo 1-0
89' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor R. Seuntjens VVV-Venlo
89' Wissel Feyenoord Wissel D. Vente voor R. Tapia Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Feyenoord
Opstellingen VVV Venlo - Feyenoord
De opstellingen van VVV Venlo en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing VVV Venlo - Feyenoord

VVV Venlo en Feyenoord treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 18 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 6 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor VVV Venlo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 2
Winst Feyenoord 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 10e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.