Nabeschouwing AEK Athene - Leicester City (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt AEK Athene het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de AEK Athene - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Leicester City (1-2)

Het Europa League duel tussen AEK Athene en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. J. Vardy maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Leicester City vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Leicester City vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Choudhury op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist AEK Athens de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Tankovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want AEK Athens kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Leicester City een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE AEK Athene - Leicester City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Leicester City Penalty J. Vardy Leicester City 0-1
21' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Mantalos AEK Athens
39' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Choudhury Leicester City 0-2
46' Wissel AEK Athens Wissel M. Tankovic voor M. Livaja AEK Athens
46' Wissel AEK Athens Wissel N. Oliveira voor K. Ansarifard AEK Athens
46' Wissel Leicester City Wissel L. Thomas voor C. Fuchs Leicester City
49' Doelpunt AEK Athens Doelpunt M. Tankovic met assist van P. Mantalos AEK Athens 1-2
59' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor N. Krsticic AEK Athens
66' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor H. Choudhury Leicester City
66' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor C. Under Leicester City
70' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor J. Vardy Leicester City
73' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor E. Insua AEK Athens
74' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor J. Maddison Leicester City
78' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor L. Thomas Leicester City
86' Wissel AEK Athens Wissel S. Vasilantonopoulos voor M. Bakakis AEK Athens
86' Wissel AEK Athens Wissel A. Sabanadzovic voor E. Insua AEK Athens
86' Wissel AEK Athens Wissel T. Macheras voor Y. Skakhov AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Leicester City
Opstellingen AEK Athene - Leicester City
De opstellingen van AEK Athene en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Athene gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.