Nabeschouwing Ararat-Armenia - Fola Esch (4-3) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 16:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Ararat-Armenia het donderdag 17 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fola Esch. De wedstrijd wordt gespeeld in Armenia Football Academy grass in Yerevan.

Via de Ararat-Armenia - Fola Esch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ararat-Armenia - Fola Esch (4-3) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Ararat-Armenia en Fola Esch is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 4-3 overwinning voor Ararat-Armenia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Ararat-Armenia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Martinez, waarmee Ararat-Armenia met 1-0 de leiding nam. Fola Esch kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Pimentel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut kreeg A. Junior van Ararat-Armenia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ararat-Armenia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

S. Bensi zette Fola Esch even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Enea Jorgji toegekende penalty wist te benutten. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Fola Esch vergroot nadat Zac de 1-3 wist te scoren. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 91 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat D. Pimentel zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Het lukte Ararat-Armenia na 91 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat M. Lima de 2-3 wist te scoren. Even later in de 94e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Lima van Ararat-Armenia die tekende voor de 3-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door S. Vakulenko van Ararat-Armenia die daarmee in de 113e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Enea Jorgji af en was het Ararat-Armenia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

LIVE Ararat-Armenia - Fola Esch 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ararat-Armenia - Fola Esch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt J. Martinez met assist van A. Meneses Ararat-Armenia 1-0
19' Doelpunt Fola Esch Doelpunt D. Pimentel met assist van J. Diallo Fola Esch 1-1
23' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor G. Delgado Fola Esch
39' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor A. Junior Ararat-Armenia
43' Tweede gele kaart Ararat-Armenia Tweede gele kaart voor A. Junior Ararat-Armenia
55' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Alemao Ararat-Armenia
56' Penalty Fola Esch Penalty S. Bensi Fola Esch 1-2
60' Wissel Ararat-Armenia Wissel M. Lima voor Y. Otubanjo Ararat-Armenia
68' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor D. Pimentel Fola Esch
70' Wissel Fola Esch Wissel A. Drif voor J. Diallo Fola Esch
70' Wissel Ararat-Armenia Wissel S. Shahinyan voor Alphonse Ararat-Armenia
72' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor S. Bensi Fola Esch
81' Doelpunt Fola Esch Doelpunt Zac met assist van S. Bensi Fola Esch 1-3
84' Wissel Ararat-Armenia Wissel O. Louis voor Y. Gouffran Ararat-Armenia
84' Wissel Fola Esch Wissel T. Semedo Monteiro voor B. Freire Fola Esch
86' Wissel Fola Esch Wissel B. Bernard voor S. Bensi Fola Esch
91' Tweede gele kaart Fola Esch Tweede gele kaart voor D. Pimentel Fola Esch
91' Penalty Ararat-Armenia Penalty M. Lima Ararat-Armenia 2-3
93' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor C. Sacras Fola Esch
94' Penalty Ararat-Armenia Penalty M. Lima Ararat-Armenia 3-3
96' Wissel Ararat-Armenia Wissel A. Ambartsumyan voor J. Martinez Ararat-Armenia
100' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor A. Ambartsumyan Ararat-Armenia
103' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Z. Sanogo Ararat-Armenia
113' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt S. Vakulenko met assist van S. Shahinyan Ararat-Armenia 4-3
117' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor J. Klein Fola Esch
117' Wissel Fola Esch Wissel G. Mura voor Zac Fola Esch
Video hoogtepunten en samenvatting Ararat-Armenia - Fola Esch
Opstellingen Ararat-Armenia - Fola Esch
De opstellingen van Ararat-Armenia en Fola Esch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ararat-Armenia gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Fola Esch zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.