Nabeschouwing B36 - Levadia (4-3) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt B36 het donderdag 27 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Levadia. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn.

Via de B36 - Levadia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing B36 - Levadia (4-3) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen B36 en Levadia is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 4-3 overwinning voor B36. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het B36 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Jurgenson van Levadia via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 52 minuten was het K. Oigus die Levadia op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Pingel namens B36 in de 72e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 76e minuut was het B36 dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van S. Pingel. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat T. Elhi van Levadia de 2-2 maakte in de 80e minuut. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Levadia dat via E. Kouadio nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 101e minuut. In de 107e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was R. Samuelsen die de score op 3-3 zette en daarmee B36 weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door H. Agnarsson van B36 die daarmee in de 113e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Don Robertson af en was het B36 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

LIVE B36 - Levadia 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd B36 - Levadia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart B36 Gele kaart voor A. Mellemgaard B36
22' Penalty gemist Levadia Penalty gemist M. Jurgenson Levadia
42' Gele kaart B36 Gele kaart voor E. Nielsen B36
52' Doelpunt Levadia Doelpunt K. Oigus met assist van M. Roosnupp Levadia 0-1
60' Gele kaart Levadia Gele kaart voor A. Komlov Levadia
60' Wissel B36 Wissel H. Agnarsson voor S. Radosavljevic B36
69' Wissel B36 Wissel A. Johansen voor E. Nielsen B36
72' Doelpunt B36 Doelpunt S. Pingel met assist van A. Mellemgaard B36 1-1
76' Doelpunt B36 Doelpunt S. Pingel met assist van A. Mellemgaard B36 2-1
77' Gele kaart B36 Gele kaart voor M. Jacobsen B36
80' Doelpunt Levadia Doelpunt T. Elhi Levadia 2-2
83' Gele kaart Levadia Gele kaart voor E. Kouadio Levadia
89' Gele kaart B36 Gele kaart voor S. Nattestad B36
91' Wissel B36 Wissel R. Samuelsen voor M. Jacobsen B36
98' Gele kaart B36 Gele kaart voor A. Frederiksberg B36
101' Doelpunt Levadia Doelpunt E. Kouadio Levadia 2-3
104' Gele kaart B36 Gele kaart voor A. Johansen B36
106' Wissel Levadia Wissel M. Lipp voor A. Komlov Levadia
107' Doelpunt B36 Doelpunt R. Samuelsen met assist van A. Mellemgaard B36 3-3
108' Gele kaart Levadia Gele kaart voor B. Lepistu Levadia
113' Doelpunt B36 Doelpunt H. Agnarsson met assist van S. Pingel B36 4-3
115' Wissel B36 Wissel B. Petersen voor A. Johansen B36
115' Wissel Levadia Wissel R. Peetson voor M. Roosnupp Levadia
120' Gele kaart Levadia Gele kaart voor K. Oigus Levadia
Video hoogtepunten en samenvatting B36 - Levadia
Opstellingen B36 - Levadia
De opstellingen van B36 en Levadia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat B36 gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levadia zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.