Nabeschouwing Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris (6-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Bodø / Glimt het donderdag 27 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kauno Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris (6-1)

Het Europa League duel tussen Bodø / Glimt en Kauno Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Kaarlo Oskari Hämäläinen geëindigd in een 6-1 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door P. Zinckernagel, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. Bodø / Glimt vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Zinckernagel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Bodø / Glimt, waarmee J. Hauge zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

J. Hauge zette Bodø / Glimt even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Kaarlo Oskari Hämäläinen toegekende penalty wist te benutten. Na 78 minuten wist Kauno Žalgiris eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van P. Otele bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 79e minuut was het V. Boniface van Bodø / Glimt wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Bodø / Glimt mocht S. Tounekti in de 81e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kaarlo Oskari Hämäläinen en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt P. Zinckernagel met assist van U. Saltnes Bodø / Glimt 1-0
36' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt P. Zinckernagel met assist van U. Saltnes Bodø / Glimt 2-0
52' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt J. Hauge met assist van U. Saltnes Bodø / Glimt 3-0
58' Gele kaart Kauno Žalgiris Gele kaart voor M. Dapkus Kauno Žalgiris
59' Penalty Bodø / Glimt Penalty J. Hauge Bodø / Glimt 4-0
59' Wissel Bodø / Glimt Wissel O. A. Sveen voor M. Lode Bodø / Glimt
61' Wissel Kauno Žalgiris Wissel P. Otele voor E. David Kauno Žalgiris
62' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Foosnaes voor F. Bjorkan Bodø / Glimt
73' Wissel Kauno Žalgiris Wissel D. Sesplaukis voor L. Pilibaitis Kauno Žalgiris
77' Wissel Bodø / Glimt Wissel S. Tounekti voor P. Zinckernagel Bodø / Glimt
78' Doelpunt Kauno Žalgiris Doelpunt P. Otele Kauno Žalgiris 4-1
79' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt V. Boniface met assist van P. Berg Bodø / Glimt 5-1
81' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt S. Tounekti met assist van J. Hauge Bodø / Glimt 6-1
82' Wissel Kauno Žalgiris Wissel B. Anisas voor S. Urbys Kauno Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris
Opstellingen Bodø / Glimt - Kauno Žalgiris
De opstellingen van Bodø / Glimt en Kauno Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kauno Žalgiris zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.