Nabeschouwing Bodø / Glimt - Žalgiris (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 18:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Bodø / Glimt het donderdag 17 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Žalgiris (3-1)

Het Europa League duel tussen Bodø / Glimt en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door P. Zinckernagel, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. Žalgiris kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Antal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette V. Boniface zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bodø / Glimt de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Bodø / Glimt vergroot nadat F. Bjorkan de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Žalgiris 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor M. Lode Bodø / Glimt
20' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt P. Zinckernagel Bodø / Glimt 1-0
21' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor D. Simkus Žalgiris
26' Doelpunt Žalgiris Doelpunt L. Antal met assist van F. Kyeremeh Žalgiris 1-1
32' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt V. Boniface met assist van U. Saltnes Bodø / Glimt 2-1
68' Wissel Žalgiris Wissel M. Karamarko voor F. Kyeremeh Žalgiris
72' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Sampsted voor M. Konradsen Bodø / Glimt
78' Wissel Bodø / Glimt Wissel O. Solbakken voor S. Fet Bodø / Glimt
81' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt F. Bjorkan met assist van V. Boniface Bodø / Glimt 3-1
81' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor M. Karamarko Žalgiris
84' Wissel Žalgiris Wissel M. Kuklys voor D. Simkus Žalgiris
89' Wissel Bodø / Glimt Wissel O. A. Sveen voor V. Boniface Bodø / Glimt
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Žalgiris
Opstellingen Bodø / Glimt - Žalgiris
De opstellingen van Bodø / Glimt en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.