Nabeschouwing Borac Banja Luka - Rio Ave (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Borac Banja Luka het donderdag 17 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Banja Luka.

Via de Borac Banja Luka - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borac Banja Luka - Rio Ave (0-2)

Het Europa League duel tussen Borac Banja Luka en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Tarantini, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rio Ave opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het N. Jambor die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rio Ave.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rio Ave.

LIVE Borac Banja Luka - Rio Ave 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borac Banja Luka - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Filipe Rio Ave
54' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor S. Dujakovic Borac Banja Luka
59' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Carlos Mane Rio Ave
75' Wissel Rio Ave Wissel D. Gelson voor F. Geraldes Rio Ave
86' Wissel Borac Banja Luka Wissel S. Kajkut voor J. Lukic Borac Banja Luka
90' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Tarantini met assist van Carlos Mane Rio Ave 0-1
91' Wissel Borac Banja Luka Wissel A. Vojinovic voor M. Brtan Borac Banja Luka
92' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor S. Kajkut Borac Banja Luka
93' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor B. Moreira Rio Ave
95' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor L. Piazon Rio Ave
95' Wissel Borac Banja Luka Wissel B. Georgiev voor S. Dujakovic Borac Banja Luka
96' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor G. Zakaric Borac Banja Luka
96' Doelpunt Rio Ave Doelpunt N. Jambor met assist van Carlos Mane Rio Ave 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Borac Banja Luka - Rio Ave
Opstellingen Borac Banja Luka - Rio Ave
De opstellingen van Borac Banja Luka en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borac Banja Luka gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Borac Banja Luka - Rio Ave

Borac Banja Luka en Rio Ave spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Borac Banja Luka en Rio Ave elkaar treffen in de Europa League.