Nabeschouwing CFR Cluj - Roma (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt CFR Cluj het donderdag 26 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CMC in Cluj-Napoca.

Via de CFR Cluj - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Roma (0-2)

Het Europa League duel tussen CFR Cluj en Roma is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van G. Debeljuh zette Roma op een 0-1 voorsprong in de 49e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 67e minuut voor dat Roma via J. Veretout op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Roma.

LIVE CFR Cluj - Roma 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Itu CFR Cluj
37' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
43' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor D. Djokovic CFR Cluj
46' Wissel Roma Wissel J. Veretout voor L. Pellegrini Roma
49' Eigen doelpunt Roma Eigen doelpunt G. Debeljuh J. Veretout Roma 0-1
51' Wissel CFR Cluj Wissel A. Chipciu voor C. Itu CFR Cluj
53' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Diawara Roma
64' Wissel Roma Wissel E. Dzeko voor B. Mayoral Roma
64' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor L. Spinazzola Roma
66' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor A. Burca CFR Cluj
67' Penalty Roma Penalty J. Veretout Roma 0-2
70' Wissel CFR Cluj Wissel J. Vojtus voor G. Debeljuh CFR Cluj
71' Wissel CFR Cluj Wissel N. Carnat voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
71' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Camora CFR Cluj
72' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor D. Petrescu CFR Cluj
76' Wissel Roma Wissel T. Milanese voor A. Diawara Roma
84' Wissel Roma Wissel F. Tripi voor C. Perez Roma
93' Gele kaart Roma Gele kaart voor E. Dzeko Roma
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Roma
Opstellingen CFR Cluj - Roma
De opstellingen van CFR Cluj en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing CFR Cluj - Roma

CFR Cluj en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Roma in de Europa League vond plaats op 5 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 1 keer wist de ploeg van CFR Cluj te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor CFR Cluj. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst CFR Cluj 0
Winst Roma 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CFR Cluj op een 3e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 1e plaats.