Nabeschouwing CSKA Sofia - BATE (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt CSKA Sofia het donderdag 17 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bâlgarska Armija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - BATE (2-0)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en BATE is onder leiding van scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Sofia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg N. Milic van BATE via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 44 minuten was het A. Sowe die CSKA Sofia op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep CSKA Sofia via een goal van G. Carey in de 95e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CSKA Sofia.

LIVE CSKA Sofia - BATE 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Busatto CSKA Sofia
33' Penalty gemist BATE Penalty gemist N. Milic BATE
44' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt A. Sowe met assist van G. Yomov CSKA Sofia 1-0
46' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Yablonski BATE
63' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Filipovic BATE
68' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Rodrigues voor Y. Sankhare CSKA Sofia
69' Wissel BATE Wissel A. Volodko voor E. Yablonski BATE
73' Wissel CSKA Sofia Wissel J. Keita voor G. Yomov CSKA Sofia
77' Wissel BATE Wissel H. Moukam voor D. Baga BATE
79' Wissel CSKA Sofia Wissel G. Carey voor Henrique CSKA Sofia
94' Gele kaart BATE Gele kaart voor B. Dubajic BATE
95' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt G. Carey CSKA Sofia 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - BATE
Opstellingen CSKA Sofia - BATE
De opstellingen van CSKA Sofia en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Sofia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Stamen Belchev
Coach Kirill Alshevskiy
Voorbeschouwing CSKA Sofia - BATE

CSKA Sofia en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en BATE elkaar treffen in de Europa League.