Nabeschouwing CSKA Sofia - CFR Cluj (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt CSKA Sofia het donderdag 22 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Slavija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - CFR Cluj (0-2)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-2 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Rondon, waarmee CFR Cluj met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 74e minuut voor dat CFR Cluj via C. Deac op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CFR Cluj.

LIVE CSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt M. Rondon met assist van C. Deac CFR Cluj 0-1
61' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor G. Yomov CSKA Sofia
63' Wissel CSKA Sofia Wissel J. Keita voor J. Sinclair CSKA Sofia
70' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Ahmedov voor Y. Sankhare CSKA Sofia
74' Penalty CFR Cluj Penalty C. Deac CFR Cluj 0-2
78' Wissel CFR Cluj Wissel A. Chipciu voor C. Deac CFR Cluj
80' Wissel CSKA Sofia Wissel Henrique voor G. Yomov CSKA Sofia
80' Wissel CSKA Sofia Wissel S. Beltrame voor T. Rodrigues CSKA Sofia
83' Wissel CFR Cluj Wissel M. Pereira voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
83' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor T. Vion CSKA Sofia
83' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor A. Chipciu CFR Cluj
87' Wissel CFR Cluj Wissel J. Vojtus voor G. Debeljuh CFR Cluj
87' Wissel CFR Cluj Wissel N. Carnat voor M. Rondon CFR Cluj
93' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor J. Mattheij CSKA Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - CFR Cluj
Opstellingen CSKA Sofia - CFR Cluj
De opstellingen van CSKA Sofia en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Sofia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Sofia - CFR Cluj

CSKA Sofia en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en CFR Cluj elkaar treffen in de Europa League.