Nabeschouwing CSKA Sofia - Sirens (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:00 uur



In de Europa League 2020/2021 neemt CSKA Sofia het donderdag 27 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sirens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bâlgarska Armija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - Sirens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - Sirens (2-1)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en Sirens is onder leiding van scheidsrechter Krzysztof Jakubik geëindigd in een 2-1 overwinning voor CSKA Sofia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Sirens kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door Maxuell werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het Maxuell die Sirens op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Ahmedov namens CSKA Sofia in de 75e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Sowe namens CSKA Sofia in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Krzysztof Jakubik, waardoor CSKA Sofia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken CSKA Sofia - Sirens
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
135
77
Gevaarlijke aanvallen
104
38
Overtredingen
13
16
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE CSKA Sofia - Sirens 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - Sirens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Wissel Sirens Wissel J. Walker voor Romeu Sirens
43' Gele kaart Sirens Gele kaart voor R. Scicluna Sirens
47' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor J. Mattheij CSKA Sofia
48' Penalty gemist Sirens Penalty gemist Maxuell Sirens
57' Wissel CSKA Sofia Wissel G. Yomov voor G. Carey CSKA Sofia
65' Wissel CSKA Sofia Wissel Y. Sankhare voor S. Beltrame CSKA Sofia
69' Doelpunt Sirens Doelpunt Maxuell met assist van M. Bustos Sirens 0-1
71' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Ahmedov voor A. Youga CSKA Sofia
73' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor B. Mazikou CSKA Sofia
75' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt A. Ahmedov met assist van Y. Sankhare CSKA Sofia 1-1
78' Wissel Sirens Wissel M. Mifsud voor Wellington Petinha Sirens
82' Wissel Sirens Wissel R. Grech voor T. Agius Sirens
88' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Y. Sankhare CSKA Sofia
91' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt A. Sowe met assist van G. Yomov CSKA Sofia 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - Sirens
Opstellingen CSKA Sofia - Sirens
De opstellingen van CSKA Sofia en Sirens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Sofia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sirens zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Sirens
# Speler Pos.
1 K
3 Luke Grech V
17 V
4 Jonathan Pearson M
6 M
9 Michael Mifsud A
94 Romario Lucas Menezes de Araújo A
Voorbeschouwing CSKA Sofia - Sirens

CSKA Sofia en Sirens spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Krzysztof Jakubik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en Sirens elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Sofia 0
Winst Sirens 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Sofia - Sirens Opstelling CSKA Sofia Opstelling Sirens Live CSKA Sofia - Sirens Live CSKA Sofia - Sirens kijken CSKA Sofia - Sirens kijken Live CSKA Sofia - Sirens stream CSKA Sofia - Sirens Fox Sports Nabeschouwing CSKA Sofia - Sirens Uitslag CSKA Sofia - Sirens Statistieken CSKA Sofia - Sirens Europa League 2020/2021 CSKA Sofia - Sirens wedden CSKA Sofia - Sirens gokken CSKA Sofia - Sirens Unibet