Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Feyenoord (0-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 22 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Feyenoord (0-0)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Berghuis van Feyenoord via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut kreeg M. Senesi van Feyenoord voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Feyenoord de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Dinamo Zagreb en Feyenoord gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mattias Gestranius niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dinamo Zagreb - Feyenoord 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty gemist Feyenoord Penalty gemist S. Berghuis Feyenoord
32' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Kastrati Dinamo Zagreb
54' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petkovic voor M. Gavranovic Dinamo Zagreb
54' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ivanusec voor L. Kastrati Dinamo Zagreb
61' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Franjic voor K. Jakic Dinamo Zagreb
73' Tweede gele kaart Feyenoord Tweede gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel Botteghin voor O. Kokcu Feyenoord
77' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
81' Wissel Feyenoord Wissel N. Jorgensen voor M. Diemers Feyenoord
84' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor B. Nieuwkoop Feyenoord
93' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. C. Teixeira Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Feyenoord
Opstellingen Dinamo Zagreb - Feyenoord
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.