Nabeschouwing Dundalk - Rapid Wien (1-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dundalk het donderdag 26 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Dundalk - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundalk - Rapid Wien (1-3)

Het Europa League duel tussen Dundalk en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Knasmullner, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Kara op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 50e minuut was de ideale kans voor Dundalk om te scoren. N. Oduwa was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 58e minuut volgde een derde treffer van Rapid Vienna, waarmee E. Kara zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 63e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Dundalk speler C. Shields.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rapid Wien.

LIVE Dundalk - Rapid Wien 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundalk - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Grahovac Rapid Vienna
11' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Knasmullner met assist van S. Grahovac Rapid Vienna 0-1
37' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Kara met assist van T. Schick Rapid Vienna 0-2
45' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor C. Dummigan Dundalk
46' Wissel Dundalk Wissel P. McEleney voor S. Colovic Dundalk
46' Wissel Dundalk Wissel D. Kelly voor S. Hoare Dundalk
46' Wissel Dundalk Wissel N. Oduwa voor D. McMillan Dundalk
50' Penalty gemist Dundalk Penalty gemist N. Oduwa Dundalk
55' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor M. Ibrahimoglu Rapid Vienna
58' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Kara met assist van T. Schick Rapid Vienna 0-3
63' Penalty Dundalk Penalty C. Shields Dundalk 1-3
66' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor E. Kara Rapid Vienna
66' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Schuster voor T. Fountas Rapid Vienna
72' Wissel Dundalk Wissel S. Murray voor G. Sloggett Dundalk
81' Wissel Dundalk Wissel D. Leahy voor C. Dummigan Dundalk
81' Wissel Rapid Vienna Wissel Y. Demir voor C. Knasmullner Rapid Vienna
82' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Cleary Dundalk
Video hoogtepunten en samenvatting Dundalk - Rapid Wien
Opstellingen Dundalk - Rapid Wien
De opstellingen van Dundalk en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundalk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.