Nabeschouwing Feyenoord - CSKA Moskva (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Feyenoord het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - CSKA Moskva (3-1)

Het Europa League duel tussen Feyenoord en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door R. Haps, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kokcu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee L. Geertruida zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 80 minuten was het M. Senesi die de bal in eigen doel werkte, waardoor CSKA Moskva op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - CSKA Moskva 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
31' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor M. Fernandes CSKA Moskva
63' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Haps met assist van S. Berghuis Feyenoord 1-0
68' Wissel CSKA Moskva Wissel F. Chalov voor K. Kuchaev CSKA Moskva
69' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnusson CSKA Moskva
71' Doelpunt Feyenoord Doelpunt O. Kokcu met assist van J. Toornstra Feyenoord 2-0
72' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Geertruida Feyenoord 3-0
76' Wissel Feyenoord Wissel J. C. Teixeira voor O. Kokcu Feyenoord
76' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor C. Ejuke CSKA Moskva
77' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Vasin voor I. Oblyakov CSKA Moskva
78' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor H. Magnusson CSKA Moskva
80' Eigen doelpunt CSKA Moskva Eigen doelpunt M. Senesi F. Chalov CSKA Moskva 3-1
85' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Malacia Feyenoord
92' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - CSKA Moskva
Opstellingen Feyenoord - CSKA Moskva
De opstellingen van Feyenoord en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Dick Advocaat
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Feyenoord - CSKA Moskva

Feyenoord en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en CSKA Moskva in de Europa League vond plaats op 6 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Feyenoord te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feyenoord. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 0
Winst CSKA Moskva 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 4e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 2e plaats.