Nabeschouwing FH - DAC (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:15 uur

FH - DAC

In de Europa League 2020/2021 neemt FH het donderdag 27 augustus 2020 om 19:15 uur in eigen huis op tegen DAC. De wedstrijd wordt gespeeld in Kaplakrikavöllur in Hafnarfjörður.

Via de FH - DAC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - DAC (0-2)

Het Europa League duel tussen FH en DAC is onder leiding van scheidsrechter Jason Barcelo geëindigd in een 0-2 overwinning voor DAC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Balic, waarmee Dunajská Streda met 0-1 de leiding nam. Dunajská Streda vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Ramirez op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor DAC.

LIVE FH - DAC 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - DAC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt A. Balic met assist van C. Blackman Dunajská Streda 0-1
29' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor A. Schafer Dunajská Streda
58' Wissel FH Wissel J. Jonsson voor O. Finsen FH
68' Gele kaart FH Gele kaart voor H. Gunnarsson FH
71' Wissel Dunajská Streda Wissel A. Fabry voor M. Divkovic Dunajská Streda
71' Wissel FH Wissel A. Gudnason voor D. Hafsteinsson FH
76' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt E. Ramirez Dunajská Streda 0-2
82' Wissel FH Wissel B. Sigurdsson voor B. D. Sverrisson FH
85' Gele kaart FH Gele kaart voor G. Thorisson FH
Video hoogtepunten en samenvatting FH - DAC
Opstellingen FH - DAC
De opstellingen van FH en DAC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FH gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en DAC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing FH - DAC

FH en DAC spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jason Barcelo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FH en DAC elkaar treffen in de Europa League.