Nabeschouwing Galatasaray - Hajduk Split (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Galatasaray het donderdag 24 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Hajduk Split (2-0)

Het Europa League duel tussen Galatasaray en Hajduk Split is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Y. Belhanda, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Galatasaray opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het R. Babel die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Galatasaray.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Hajduk Split 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor N. Mujakic Hajduk Split
37' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Bayram Galatasaray
69' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor D. Diamantakos Hajduk Split
71' Wissel Galatasaray Wissel Y. Belhanda voor O. Bayram Galatasaray
74' Wissel Hajduk Split Wissel D. Nejasmic voor S. Juric Hajduk Split
77' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Y. Belhanda met assist van E. Tasdemir Galatasaray 1-0
80' Wissel Galatasaray Wissel O. Elabdellaoui voor E. Tasdemir Galatasaray
84' Wissel Hajduk Split Wissel L. Krekovic voor A. Gyurcso Hajduk Split
84' Wissel Hajduk Split Wissel J. Atanasov voor B. Z. Jradi Hajduk Split
86' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel met assist van Marcao Galatasaray 2-0
89' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor S. Feghouli Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Hajduk Split
Opstellingen Galatasaray - Hajduk Split
De opstellingen van Galatasaray en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.