Nabeschouwing Granada - Lokomotivi Tbilisi (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Granada het donderdag 24 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotivi Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Lokomotivi Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Lokomotivi Tbilisi (2-0)

Het Europa League duel tussen Granada en Lokomotivi Tbilisi is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Machis, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. In de 59e minuut kreeg G. Gabadze van Lokomotivi Tbilisi voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lokomotivi Tbilisi de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Granada via een goal van J. Molina in de 91e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Granada.

LIVE Granada - Lokomotivi Tbilisi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Lokomotivi Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Lokomotivi Tbilisi Gele kaart voor B. Dartsmelia Lokomotivi Tbilisi
22' Gele kaart Lokomotivi Tbilisi Gele kaart voor I. Oulad Omar Lokomotivi Tbilisi
48' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis Granada 1-0
54' Gele kaart Lokomotivi Tbilisi Gele kaart voor G. Gabadze Lokomotivi Tbilisi
56' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
59' Tweede gele kaart Lokomotivi Tbilisi Tweede gele kaart voor G. Gabadze Lokomotivi Tbilisi
60' Wissel Lokomotivi Tbilisi Wissel R. Mchedlishvili voor D. Samurkasovi Lokomotivi Tbilisi
62' Wissel Granada Wissel A. Soro voor Kenedy Granada
67' Wissel Granada Wissel J. Molina voor R. Soldado Granada
71' Wissel Lokomotivi Tbilisi Wissel A. Kobakhidze voor I. Oulad Omar Lokomotivi Tbilisi
75' Wissel Lokomotivi Tbilisi Wissel M. Gavashelishvili voor T. Kirkitadze Lokomotivi Tbilisi
79' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor D. Machis Granada
91' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina Granada 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Lokomotivi Tbilisi
Opstellingen Granada - Lokomotivi Tbilisi
De opstellingen van Granada en Lokomotivi Tbilisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotivi Tbilisi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.