Nabeschouwing Granada - Omonia Nicosia (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Granada het donderdag 26 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Omonia Nicosia (2-1)

Het Europa League duel tussen Granada en Omonia Nicosia is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 2-1 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door L. Suárez, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. In de 64e minuut was het Omonia Nicosia dat via I. Kousoulos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Stéphanie Frappart. M. Sene dacht na 74 minuten te scoren voor Granada, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 2-1 overwinning in het voordeel van Granada.

LIVE Granada - Omonia Nicosia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Granada Doelpunt L. Suárez met assist van Alberto Soro Granada 1-0
15' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor N. Pérez Omonia Nicosia
30' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
36' Gele kaart Granada Gele kaart voor E. Asante É. Bauthéac Granada
44' Wissel Omonia Nicosia Wissel Y. Herrera voor Omonia Nicosia
54' Gele kaart Granada Gele kaart voor Kiko Granada
58' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Jordi Gómez A. Shehu Omonia Nicosia
59' Wissel Omonia Nicosia Wissel Thiago Santos voor M. Tzionis Omonia Nicosia
59' Wissel Omonia Nicosia Wissel J. Lecjaks voor Kiko Omonia Nicosia
60' Wissel Omonia Nicosia Wissel E. Asante voor J. Lecjaks Omonia Nicosia 1-1
64' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt I. Kousoulos Omonia Nicosia
66' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor D. Foulquier N. Pérez Omonia Nicosia
66' Wissel Granada Wissel D. Machís voor M. Gonalons Granada
67' Wissel Granada Wissel Jordi Gómez voor Granada
67' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor J. Lecjaks Omonia Nicosia
73' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Alberto Soro Omonia Nicosia 2-1
74' Doelpunt Granada Doelpunt M. Sene met assist van A. Kakoullis Granada
79' Wissel Omonia Nicosia Wissel Jorge Molina voor Soldado Omonia Nicosia
79' Wissel Granada Wissel Antonio Puertas voor Alberto Soro Granada
79' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor L. Suárez Granada
95' Wissel Granada Wissel D. Machís voor Granada
95' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor M. Sene Omonia Nicosia
95' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Machis Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Omonia Nicosia
Opstellingen Granada - Omonia Nicosia
De opstellingen van Granada en Omonia Nicosia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Omonia Nicosia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Omonia Nicosia

Granada en Omonia Nicosia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Omonia Nicosia in de Europa League vond plaats op 5 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Omonia Nicosia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Granada 1
Winst Omonia Nicosia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 1e positie staat, terwijl we Omonia Nicosia terugvinden op de 4e plaats.