Nabeschouwing Granada - PSV (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Granada het donderdag 3 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - PSV (0-1)

Het Europa League duel tussen Granada en PSV is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 0-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door D. Malen, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name PSV dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van PSV.

LIVE Granada - PSV 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Duarte Granada
27' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
38' Wissel PSV Wissel E. Zahavi voor C. Madueke PSV
38' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van P. Max PSV 0-1
40' Gele kaart PSV Gele kaart voor I. Sangare PSV
56' Wissel Granada Wissel L. J. Suarez Charris voor A. Soro Granada
56' Wissel Granada Wissel D. Foulquier voor G. Sanchez Granada
61' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. Gotze PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - PSV
Opstellingen Granada - PSV
De opstellingen van Granada en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Roger Schmidt
Voorbeschouwing Granada - PSV

Granada en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en PSV in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PSV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Granada 1
Winst PSV 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 1e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.