Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen (2-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen (2-4)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 2-4 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Bailey. Hapoel Be'er Sheva kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Acolatse, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette E. Acolatse zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hapoel Be'er Sheva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten was het O. Dadya die de bal in eigen doel werkte, waardoor Bayer 04 Leverkusen op 2-2 kwam te staan. Bayer 04 Leverkusen leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 75 minuten op voorsprong na een goal van L. Bailey: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Bayer 04 Leverkusen speler F. Wirtz, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Radu Petrescu bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bailey met assist van F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen 0-1
11' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Acolatse met assist van J. Agudelo Hapoel Be'er Sheva 1-1
13' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
21' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
25' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Acolatse met assist van O. Dadya Hapoel Be'er Sheva 2-1
39' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt O. Dadya Bayer 04 Leverkusen 2-2
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Diaby voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
57' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bender voor T. Jedvaj Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel I. Shviro voor L. Bareiro Hapoel Be'er Sheva
64' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
75' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bailey met assist van K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen 2-3
84' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel G. Varenne voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
84' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel S. Ramzi voor S. Goldberg Hapoel Be'er Sheva
88' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt F. Wirtz met assist van M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 2-4
90' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Meli voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.