Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 1 oktober 2020 - 19:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 1 oktober 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen (1-0)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. Josue maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hapoel Be'er Sheva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hapoel Be'er Sheva.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor A. Hruska Viktoria Plzeň
4' Penalty Hapoel Be'er Sheva Penalty Josue Hapoel Be'er Sheva 1-0
40' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
62' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kayamba voor A. Ba Loua Viktoria Plzeň
75' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel G. Varenne voor J. Agudelo Hapoel Be'er Sheva
80' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Beauguel voor Z. Ondrasek Viktoria Plzeň
81' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor E. Acolatse Hapoel Be'er Sheva
82' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
85' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor O. Dadya Hapoel Be'er Sheva
89' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Pernica voor P. Bucha Viktoria Plzeň
91' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel D. Keltjens voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
93' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor O. Levita Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.