Nabeschouwing Hibernians - MOL Vidi (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hibernians het donderdag 17 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Hibernians - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernians - MOL Vidi (0-1)

Het Europa League duel tussen Hibernians en MOL Vidi is onder leiding van scheidsrechter Ivaylo Stoyanov geëindigd in een 0-1 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door B. Nikolov, waarmee MOL Fehérvár met 0-1 de leiding nam. In de 93e minuut moest S. Shodiya van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ivaylo Stoyanov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hibernians verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivaylo Stoyanov, waardoor MOL Vidi de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Hibernians - MOL Vidi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernians - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Patkai voor Alef MOL Fehérvár
61' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt B. Nikolov met assist van I. Petryak MOL Fehérvár 0-1
64' Wissel Hibernians Wissel R. Winchester voor Z. Grech Hibernians
66' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor L. Almeida Hibernians
74' Wissel Hibernians Wissel E. Uzeh voor Wilkson Hibernians
78' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Kovacsik MOL Fehérvár
82' Wissel MOL Fehérvár Wissel Evandro voor I. Petryak MOL Fehérvár
83' Wissel Hibernians Wissel D. Vella voor A. Attard Hibernians
88' Wissel MOL Fehérvár Wissel N. Nikolics voor B. Zivzivadze MOL Fehérvár
93' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Stopira MOL Fehérvár
93' Rode kaart Hibernians Rode kaart voor S. Shodiya Hibernians
94' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Grech Hibernians
95' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor T. Desira Hibernians
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernians - MOL Vidi
Opstellingen Hibernians - MOL Vidi
De opstellingen van Hibernians en MOL Vidi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernians gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en MOL Vidi zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Stefano Sanderra
Formatie 4-1-4-1
Coach Gábor Márton
Voorbeschouwing Hibernians - MOL Vidi

Hibernians en MOL Vidi spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivaylo Stoyanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hibernians en MOL Vidi elkaar treffen in de Europa League.