Nabeschouwing Hoffenheim - Crvena Zvezda (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hoffenheim het donderdag 22 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Crvena Zvezda (2-0)

Het Europa League duel tussen Hoffenheim en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door C. Baumgartner, waarmee TSG Hoffenheim met 1-0 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg D. van Crvena Zvezda voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Crvena Zvezda de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep TSG Hoffenheim via een goal van M. Dabbur in de 93e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Crvena Zvezda 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Falcinelli Crvena Zvezda
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel D. Samassekou voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel D. Geiger voor M. Gacinovic TSG Hoffenheim
64' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt C. Baumgartner met assist van S. Rudy TSG Hoffenheim 1-0
66' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Crvena Zvezda
66' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor D. Crvena Zvezda
68' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. Vukanovic voor A. Katai Crvena Zvezda
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
76' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor S. Spiridonovic Crvena Zvezda
78' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Bruun Larsen voor I. Belfodil TSG Hoffenheim
78' Wissel TSG Hoffenheim Wissel I. Bebou voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor D. Falcinelli Crvena Zvezda
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Simic voor M. Gajic Crvena Zvezda
90' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Skov voor R. Sessegnon TSG Hoffenheim
93' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt M. Dabbur met assist van D. Samassekou TSG Hoffenheim 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Crvena Zvezda
Opstellingen Hoffenheim - Crvena Zvezda
De opstellingen van Hoffenheim en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Sebastian Hoeneß
Formatie 3-4-2-1
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Hoffenheim - Crvena Zvezda

Hoffenheim en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Hoffenheim en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Europa League.