Nabeschouwing KuPS - Sūduva (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 17:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt KuPS het donderdag 24 september 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Sūduva (2-0)

Het Europa League duel tussen KuPS en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 2-0 overwinning voor KuPS. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Rangel, waarmee KuPS met 1-0 de leiding nam. KuPS vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Tarasovs op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor KuPS.

LIVE KuPS - Sūduva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt KuPS Doelpunt Rangel met assist van I. Tarasovs KuPS 1-0
58' Gele kaart KuPS Gele kaart voor U. Sale KuPS
59' Wissel Sūduva Wissel M. Topcagic voor V. Sabala Sūduva
66' Wissel Sūduva Wissel D. Pusic voor N. Gorobsov Sūduva
70' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor M. Topcagic Sūduva
72' Doelpunt KuPS Doelpunt I. Tarasovs KuPS 2-0
76' Wissel Sūduva Wissel E. Jankauskas voor G. Matulevicius Sūduva
77' Gele kaart KuPS Gele kaart voor A. Pikk KuPS
86' Wissel KuPS Wissel A. Udoh voor Rangel KuPS
90' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor S. Kerla Sūduva
Video hoogtepunten en samenvatting KuPS - Sūduva
Opstellingen KuPS - Sūduva
De opstellingen van KuPS en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KuPS gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing KuPS - Sūduva

KuPS en Sūduva spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KuPS en Sūduva elkaar treffen in de Europa League.