Nabeschouwing Leicester City - Sporting Braga (4-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Leicester City het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Sporting Braga (4-0)

Het Europa League duel tussen Leicester City en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door K. Iheanacho, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. In de 47e minuut was het Leicester City dat via Ricardo Esgaio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bas Nijhuis. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-0 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor Leicester City een 4-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Leicester City - Sporting Braga 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Leicester City Doelpunt K. Iheanacho met assist van J. Maddison Leicester City 1-0
43' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor M. Albrighton Leicester City
47' Doelpunt Leicester City Doelpunt Ricardo Esgaio Leicester City
47' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor K. Iheanacho C. Ünder Sporting Braga 2-0
62' Wissel Leicester City Wissel Guilherme Schettine voor Abel Ruiz Leicester City
62' Wissel Leicester City Wissel Iuri Medeiros voor André Horta Leicester City
62' Wissel Sporting Braga Wissel W. Morgan voor M. Albrighton Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel D. Praet voor C. Ünder Sporting Braga
67' Doelpunt Leicester City Doelpunt D. Praet met assist van K. Iheanacho Leicester City 3-0
69' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor K. Iheanacho Leicester City
71' Wissel Sporting Braga Wissel Francisco Moura voor Galeno Sporting Braga
71' Wissel Sporting Braga Wissel N. Gaitán voor Paulinho Sporting Braga
71' Wissel Sporting Braga Wissel Castro voor Al Musrati Sporting Braga
72' Wissel Leicester City Wissel Ayoze Pérez voor K. Iheanacho Leicester City
72' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor Y. Tielemans Leicester City
78' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison Leicester City 4-0
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor David Carmo Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Sporting Braga
Opstellingen Leicester City - Sporting Braga
De opstellingen van Leicester City en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Leicester City - Sporting Braga

Leicester City en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leicester City en Sporting Braga elkaar treffen in de Europa League.

Winst Leicester City 0
Winst Sporting Braga 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 1e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 2e plaats.