Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Maccabi Tel Aviv het donderdag 18 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk (0-2)

Het Europa League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Shakhtar Donetsk is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 0-2 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Alan Patrick, waarmee Shakhtar Donetsk met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Shakhtar Donetsk opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Tete die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Shakhtar Donetsk.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Alan Patrick met assist van M. Matviienko Shakhtar Donetsk 0-1
41' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Marlos Shakhtar Donetsk
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel M. Hozez voor D. Biton Maccabi Tel Aviv
63' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel N. Blackman voor T. I. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
63' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Golasa voor A. Rikan Maccabi Tel Aviv
64' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Glazer Maccabi Tel Aviv
73' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Tete voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
75' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Taison Shakhtar Donetsk
77' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Maycon voor Marlos Shakhtar Donetsk
77' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel E. Konoplyanka voor Taison Shakhtar Donetsk
83' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Peretz Maccabi Tel Aviv
85' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Guerrero voor A. Pesic Maccabi Tel Aviv
88' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Antonio voor Alan Patrick Shakhtar Donetsk
89' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Fernando voor J. Moraes Shakhtar Donetsk
93' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Tete met assist van Fernando Shakhtar Donetsk 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Shakhtar Donetsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shakhtar Donetsk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Patrick van Leeuwen
Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv - Shakhtar Donetsk

Maccabi Tel Aviv en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Maccabi Tel Aviv en Shakhtar Donetsk elkaar treffen in de Europa League.