Nabeschouwing Molde - Hoffenheim (3-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Molde het donderdag 18 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Molde - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Hoffenheim (3-3)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Molde en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Dabbur, waarmee TSG Hoffenheim met 0-1 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Dabbur op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Molde de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Ellingsen.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor TSG Hoffenheim vergroot nadat C. Baumgartner de 1-3 wist te scoren. TSG Hoffenheim kreeg een penalty toegewezen in de 63e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond M. Dabbur die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-3 tussenstand op het scorebord bleef staan. Molde verkleinde in de 70e minuut de achterstand doordat E. Ulland-Andersen de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door D. D. Fofana van Molde,waardoor beide ploegen in de 74e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stéphanie Frappart en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Molde - Hoffenheim 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt M. Dabbur met assist van M. Gacinovic TSG Hoffenheim 0-1
26' Wissel TSG Hoffenheim Wissel P. Kaderabek voor M. Gacinovic TSG Hoffenheim
28' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt M. Dabbur met assist van P. Kaderabek TSG Hoffenheim 0-2
41' Doelpunt Molde Doelpunt M. Ellingsen Molde 1-2
48' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt C. Baumgartner met assist van M. Dabbur TSG Hoffenheim 1-3
55' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Dabour Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Dabour TSG Hoffenheim
62' Wissel TSG Hoffenheim Wissel F. Grillitsch voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
62' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor I. Bebou TSG Hoffenheim
63' Gele kaart Molde Gele kaart voor S. Gregersen Molde
63' Penalty gemist TSG Hoffenheim Penalty gemist M. Dabbur TSG Hoffenheim
64' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor M. Bolly Molde
65' Wissel Molde Wissel D. D. Fofana voor B. Sigurdarson Molde
70' Doelpunt Molde Doelpunt E. Ulland-Andersen met assist van M. Pedersen Molde 2-3
74' Doelpunt Molde Doelpunt D. D. Fofana met assist van M. Eikrem Molde 3-3
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Bogarde voor A. N. Kasim TSG Hoffenheim
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor M. Dabbur TSG Hoffenheim
86' Wissel Molde Wissel T. Christensen voor E. Ulland-Andersen Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Hoffenheim
Opstellingen Molde - Hoffenheim
De opstellingen van Molde en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.