Nabeschouwing NSÍ - Barry Town United (5-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 20 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt NSÍ het donderdag 20 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Barry Town United. De wedstrijd wordt gespeeld in við Løkin in Runavík.

Via de NSÍ - Barry Town United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NSÍ - Barry Town United (5-1)

Het Europa League duel tussen NSÍ en Barry Town United is onder leiding van scheidsrechter Pavel Rejžek geëindigd in een 5-1 overwinning voor NSÍ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door K. Olsen, waarmee NSÍ met 1-0 de leiding nam. NSÍ vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Olsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van NSÍ, waarmee P. Knudsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NSÍ geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Olsen. De 5-0 voor NSÍ volgde even later in de 83e minuut nadat S. Lokin namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Barry Town United speler K. McLaggon, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Rejžek bij een 5-1 eindstand in het voordeel van NSÍ.

LIVE NSÍ - Barry Town United 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NSÍ - Barry Town United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt NSÍ Doelpunt K. Olsen met assist van E. R. Nielsen NSÍ 1-0
55' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor J. Davidsen NSÍ
60' Wissel NSÍ Wissel P. Skipanes voor B. Hansen NSÍ
63' Doelpunt NSÍ Doelpunt K. Olsen met assist van J. J. Benjaminsen NSÍ 2-0
66' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor J. J. Benjaminsen NSÍ
67' Doelpunt NSÍ Doelpunt P. Knudsen met assist van K. Olsen NSÍ 3-0
70' Wissel Barry Town United Wissel M. George voor R. Patten Barry Town United
70' Wissel Barry Town United Wissel J. Cotterill voor D. Cotterill Barry Town United
73' Gele kaart Barry Town United Gele kaart voor C. Green Barry Town United
74' Doelpunt NSÍ Doelpunt K. Olsen met assist van J. J. Benjaminsen NSÍ 4-0
79' Wissel NSÍ Wissel S. Lokin voor K. Olsen NSÍ
82' Wissel NSÍ Wissel A. Knudsen voor J. Christjansen NSÍ
82' Wissel Barry Town United Wissel K. Reffell voor N. Jarvis Barry Town United
83' Doelpunt NSÍ Doelpunt S. Lokin met assist van P. Knudsen NSÍ 5-0
88' Doelpunt Barry Town United Doelpunt K. McLaggon Barry Town United 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting NSÍ - Barry Town United
Opstellingen NSÍ - Barry Town United
De opstellingen van NSÍ en Barry Town United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NSÍ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barry Town United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.