Nabeschouwing Olimpija - Zrinjski (2-3) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 18:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Olimpija het donderdag 17 september 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Zrinjski (2-3) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Olimpija en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-3 overwinning voor Zrinjski. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Zrinjski dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Ivanovic, waarmee Olimpija met 1-0 de leiding nam. Zrinjski kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Bilbija, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette A. Vombergar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Olimpija de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Bilbija de 2-2 maakte voor Zrinjski. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Zrinjski dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Ivancic de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea af en was het Zrinjski die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Olimpija - Zrinjski 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Olimpija Doelpunt D. Ivanovic met assist van M. Caimacov Olimpija 1-0
25' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor M. Fink Olimpija
26' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor U. Korun Olimpija
35' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor J. Ivancic Zrinjski
51' Doelpunt Zrinjski Doelpunt N. Bilbija met assist van M. Filipovic Zrinjski 1-1
54' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor N. Bilbija Zrinjski
56' Wissel Olimpija Wissel M. Pavlovic voor E. Ostrc Olimpija
66' Wissel Zrinjski Wissel D. Zlomislic voor D. Trebotic Zrinjski
73' Wissel Zrinjski Wissel L. Ibanez voor P. Stojkic Zrinjski
78' Wissel Zrinjski Wissel J. Corluka voor M. Ticinovic Zrinjski
81' Doelpunt Olimpija Doelpunt A. Vombergar met assist van M. Fink Olimpija 2-1
84' Doelpunt Zrinjski Doelpunt N. Bilbija met assist van M. Filipovic Zrinjski 2-2
85' Wissel Olimpija Wissel A. Vukusic voor A. Vombergar Olimpija
91' Wissel Olimpija Wissel D. Bagaric voor A. Lyaskov Olimpija
92' Doelpunt Zrinjski Doelpunt J. Ivancic met assist van M. Filipovic Zrinjski 2-3
96' Wissel Zrinjski Wissel A. Masic voor J. Ivancic Zrinjski
100' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor S. Jakovljevic Zrinjski
106' Wissel Olimpija Wissel G. Kurez voor N. Kapun Olimpija
112' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor A. Masic Zrinjski
113' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor T. Barbaric Zrinjski
120' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor G. Kurez Olimpija
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - Zrinjski
Opstellingen Olimpija - Zrinjski
De opstellingen van Olimpija en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpija gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.