Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Zeta (3-0) || Europa League 2020/2021

Woensdag 26 augustus 2020 - 18:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Progrès Niedercorn het woensdag 26 augustus 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Zeta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Parc des Sports in Differdange.

Via de Progrès Niedercorn - Zeta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Zeta (3-0)

Het Europa League duel tussen Progrès Niedercorn en Zeta is onder leiding van scheidsrechter Rəhim Həsənov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Progrès Niedercorn. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. W. Tekiela, waarmee Progrès Niedercorn met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 55e minuut voor dat Progrès Niedercorn via K. W. Tekiela op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Thill van Progrès Niedercorn die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rəhim Həsənov, waardoor Progrès Niedercorn een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Progrès Niedercorn - Zeta 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Zeta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt K. W. Tekiela met assist van K. Holtz Progrès Niedercorn 1-0
34' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor K. Holtz Progrès Niedercorn
38' Gele kaart Zeta Gele kaart voor O. Dinovic Zeta
38' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor T. Laterza Progrès Niedercorn
40' Gele kaart Zeta Gele kaart voor A. Tuzovic Zeta
48' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor R. Habbas Progrès Niedercorn
55' Wissel Zeta Wissel L. Lambulic voor M. Lambulic Zeta
55' Wissel Zeta Wissel E. Nya-Vedji voor V. Kalezic Zeta
55' Penalty Progrès Niedercorn Penalty K. W. Tekiela Progrès Niedercorn 2-0
64' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor I. Latic Progrès Niedercorn
67' Wissel Progrès Niedercorn Wissel B. Muratovic voor K. Holtz Progrès Niedercorn
67' Wissel Zeta Wissel N. Djurovic voor Z. Ceklic Zeta
70' Gele kaart Zeta Gele kaart voor I. Vukcevic Zeta
78' Wissel Progrès Niedercorn Wissel A. Luisi voor R. Habbas Progrès Niedercorn
86' Wissel Progrès Niedercorn Wissel F. Shala voor I. Latic Progrès Niedercorn
92' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt S. Thill Progrès Niedercorn 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Zeta
Opstellingen Progrès Niedercorn - Zeta
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Zeta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Zeta zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.