Nabeschouwing Rapid Wien - Dundalk (4-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rapid Wien het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Dundalk (4-3)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Trustin Farrugia Cann geëindigd in een 4-3 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Hoban, waarmee Dundalk met 0-1 de leiding nam. Rapid Vienna kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Ljubicic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette K. Arase zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rapid Vienna de leiding in de wedstrijd nam.

D. McMillan zette Dundalk even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Trustin Farrugia Cann toegekende penalty wist te benutten. Rapid Vienna leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 87 minuten op voorsprong na een goal van M. Hofmann: 3-2. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 91e minuut was het Y. Demir van Rapid Vienna wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Dundalk mocht D. McMillan in de 96e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trustin Farrugia Cann bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Rapid Wien.

LIVE Rapid Wien - Dundalk 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Dundalk Doelpunt P. Hoban met assist van C. Shields Dundalk 0-1
18' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
22' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt D. Ljubicic met assist van F. Stojkovic Rapid Vienna 1-1
27' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor F. Stojkovic Rapid Vienna
28' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor S. Hoare Dundalk
47' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Cleary Dundalk
54' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Sonnleitner voor M. Barac Rapid Vienna
65' Wissel Dundalk Wissel J. Mountney voor S. Gannon Dundalk
67' Wissel Dundalk Wissel C. Dummigan voor D. Leahy Dundalk
72' Wissel Rapid Vienna Wissel Y. Demir voor C. Knasmullner Rapid Vienna
72' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Grahovac voor D. Petrovic Rapid Vienna
72' Wissel Dundalk Wissel N. Oduwa voor M. Duffy Dundalk
76' Wissel Dundalk Wissel D. McMillan voor P. Hoban Dundalk
76' Wissel Dundalk Wissel S. Murray voor J. Flores Dundalk
79' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt K. Arase Rapid Vienna 2-1
81' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
81' Penalty Dundalk Penalty D. McMillan Dundalk 2-2
83' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor C. Dummigan Dundalk
87' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Hofmann met assist van F. Stojkovic Rapid Vienna 3-2
89' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Schick Rapid Vienna
90' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor S. Keegan Dundalk
91' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Y. Demir met assist van K. Arase Rapid Vienna 4-2
96' Penalty Dundalk Penalty D. McMillan Dundalk 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Dundalk
Opstellingen Rapid Wien - Dundalk
De opstellingen van Rapid Wien en Dundalk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundalk zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.