Nabeschouwing Rijeka - Napoli (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rijeka het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion HNK Rijeka in Rijeka.

Via de Rijeka - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Napoli (1-2)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 1-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Muric, waarmee Rijeka met 1-0 de leiding nam. Napoli kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Demme, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van F. Braut kwam Napoli in de 62e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mattias Gestranius, waardoor Napoli een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rijeka - Napoli 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Rijeka Doelpunt R. Muric met assist van S. Kulenovic Rijeka 1-0
22' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Politano Napoli
24' Wissel Rijeka Wissel S. Yateke voor R. Muric Rijeka
30' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor H. Smolcic Rijeka
43' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Demme met assist van D. Mertens Napoli 1-1
44' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor F. Braut Rijeka
47' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
59' Wissel Napoli Wissel F. Ruiz voor E. Elmas Napoli
60' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor S. Lobotka Napoli
62' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt F. Braut Napoli 1-2
64' Wissel Rijeka Wissel D. Stefulj voor F. Braut Rijeka
65' Wissel Rijeka Wissel M. Raspopovic voor S. Yateke Rijeka
69' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
80' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor A. Petagna Napoli
80' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor M. Rui Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Napoli
Opstellingen Rijeka - Napoli
De opstellingen van Rijeka en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rijeka gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Simon Rožman
Voorbeschouwing Rijeka - Napoli

Rijeka en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rijeka en Napoli elkaar treffen in de Europa League.

Winst Rijeka 0
Winst Napoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rijeka op een 4e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.