Nabeschouwing Rosenborg - Alanyaspor (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rosenborg het donderdag 24 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Alanyaspor (1-0)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door A. Konradsen, waarmee Rosenborg met 1-0 de leiding nam. In de 67e minuut kreeg A. Konradsen van Rosenborg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rosenborg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 93e minuut moest Alanyaspor verder met een man minder nadat K. Babacar een rode kaart had gekregen. Het lukte Rosenborg in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristo Tohver, waardoor Rosenborg de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Rosenborg - Alanyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor T. Reginiussen Rosenborg
28' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor K. Zachariassen Rosenborg
54' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Konradsen Rosenborg
58' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Moubandje Alanyaspor
60' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Konradsen Rosenborg 1-0
64' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor H. O. Eyjolfsson Rosenborg
67' Tweede gele kaart Rosenborg Tweede gele kaart voor A. Konradsen Rosenborg
68' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor A. Bakasetas Alanyaspor
68' Wissel Alanyaspor Wissel K. Babacar voor F. Aksoy Alanyaspor
71' Wissel Rosenborg Wissel E. Tagseth voor S. Adegbenro Rosenborg
76' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor S. Ucan Alanyaspor
82' Wissel Alanyaspor Wissel M. Pektemek voor E. Karaca Alanyaspor
82' Wissel Rosenborg Wissel E. Reitan voor C. Holse Rosenborg
86' Wissel Alanyaspor Wissel O. Bulut voor Juanfran Alanyaspor
93' Rode kaart Alanyaspor Rode kaart voor K. Babacar Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Alanyaspor
Opstellingen Rosenborg - Alanyaspor
De opstellingen van Rosenborg en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Åge Fridtjof Hareide
Voorbeschouwing Rosenborg - Alanyaspor

Rosenborg en Alanyaspor spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rosenborg en Alanyaspor elkaar treffen in de Europa League.