Nabeschouwing Rosenborg - Breidablik (4-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rosenborg het donderdag 27 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Breidablik. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Breidablik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Breidablik (4-2)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Breidablik is onder leiding van scheidsrechter Matthew De Gabriele geëindigd in een 4-2 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rosenborg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van T. Borven. Rosenborg vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Reginiussen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Rosenborg, waarmee E. Hovland zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rosenborg geen gas terug, waardoor in de 29e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Borven. Na 61 minuten wist Breidablik eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van V. Einarsson bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 89e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Breidablik speler T. Mikkelsen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthew De Gabriele bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Rosenborg.

LIVE Rosenborg - Breidablik 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Breidablik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Borven met assist van K. Zachariassen Rosenborg 1-0
17' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Reginiussen met assist van C. Holse Rosenborg 2-0
24' Doelpunt Rosenborg Doelpunt E. Hovland Rosenborg 3-0
26' Gele kaart Breidablik Gele kaart voor A. Sigurdarson Breidablik
29' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Borven met assist van K. Zachariassen Rosenborg 4-0
30' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor K. Zachariassen Rosenborg
40' Wissel Breidablik Wissel O. Sigurjonsson voor A. Yeoman Breidablik
48' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor G. Asen Rosenborg
57' Gele kaart Breidablik Gele kaart voor B. D. Willumsson Breidablik
61' Doelpunt Breidablik Doelpunt V. Einarsson Breidablik 4-1
61' Wissel Rosenborg Wissel F. Brattbakk voor E. Tagseth Rosenborg
70' Wissel Breidablik Wissel K. Steindorsson voor A. Sigurdarson Breidablik
78' Wissel Breidablik Wissel V. Margeirsson voor R. Thorkelsson Breidablik
80' Wissel Rosenborg Wissel H. C. Kamanzi W. voor V. Hedenstad Rosenborg
88' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor C. Holse Rosenborg
89' Penalty Breidablik Penalty T. Mikkelsen Breidablik 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Breidablik
Opstellingen Rosenborg - Breidablik
De opstellingen van Rosenborg en Breidablik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Breidablik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.