Nabeschouwing Rostov - Maccabi Haifa (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 18:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Rostov het donderdag 24 september 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion SKA SKVO in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Maccabi Haifa (1-2)

Het Europa League duel tussen Rostov en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Shomurodov, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Maccabi Haifa kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Rukavytsya, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette M. Abu Fani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Maccabi Haifa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 69e minuut werd D. Glebov van Rostov met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rostov het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Petr Ardeleanu, waardoor Maccabi Haifa een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rostov - Maccabi Haifa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van M. Normann Rostov 1-0
20' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt N. Rukavytsya met assist van E. Mabouka Maccabi Haifa 1-1
45' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor B. Planic Maccabi Haifa
60' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt M. Abu Fani met assist van N. Rukavytsya Maccabi Haifa 1-2
65' Wissel Rostov Wissel D. Poloz voor K. Bayramyan Rostov
65' Wissel Rostov Wissel K. Hashimoto voor R. Eremenko Rostov
69' Rode kaart Rostov Rode kaart voor D. Glebov Rostov
82' Wissel Rostov Wissel D. Toshevski voor E. Shomurodov Rostov
82' Wissel Maccabi Haifa Wissel J. Rodriguez voor M. Abu Fani Maccabi Haifa
84' Wissel Maccabi Haifa Wissel Y. Ashkenazi voor D. Haziza Maccabi Haifa
87' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor O. Arad Maccabi Haifa
89' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Nachmani voor N. Rukavytsya Maccabi Haifa