Nabeschouwing Sfîntul Gheorghe - Partizan (0-1) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Sfîntul Gheorghe het donderdag 17 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Sfîntul Gheorghe - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sfîntul Gheorghe - Partizan (0-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Sfîntul Gheorghe en Partizan is onder leiding van scheidsrechter Juri Frischer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Partizan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Partizan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 104 minuten. B. Natcho maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Partizan vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Juri Frischer af en was het Partizan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Sfîntul Gheorghe - Partizan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sfîntul Gheorghe - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Partizan Gele kaart voor U. Sadiq Partizan
47' Gele kaart Sfîntul Gheorghe Gele kaart voor E. Slivca Sfîntul Gheorghe
57' Wissel Sfîntul Gheorghe Wissel S. Istrati voor R. Volkov Sfîntul Gheorghe
63' Wissel Partizan Wissel L. Marković voor F. Stevanović Partizan
78' Wissel Partizan Wissel B. Matić voor U. Sadiq Partizan
78' Gele kaart Partizan Gele kaart voor B. Natcho Partizan
86' Wissel Sfîntul Gheorghe Wissel M. Ghecev voor R. Mochulyak Sfîntul Gheorghe
90' Wissel Partizan Wissel A. Lutovac voor T. Asano Partizan
90' Wissel Sfîntul Gheorghe Wissel V. Stepanenko voor A. Novicov Sfîntul Gheorghe
101' Gele kaart Partizan Gele kaart voor A. Lutovac Partizan
103' Gele kaart Sfîntul Gheorghe Gele kaart voor S. Svinarenco Sfîntul Gheorghe
104' Penalty Partizan Penalty B. Natcho Partizan 0-1
110' Wissel Partizan Wissel A. Šćekić voor S. Soumah Partizan
114' Gele kaart Sfîntul Gheorghe Gele kaart voor M. Ghecev Sfîntul Gheorghe
119' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Stojković Partizan
121' Gele kaart Partizan Gele kaart voor L. Marković Partizan
123' Gele kaart Sfîntul Gheorghe Gele kaart voor Y. Smirnov Sfîntul Gheorghe
125' Gele kaart Partizan Gele kaart voor B. Matić Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Sfîntul Gheorghe - Partizan
Opstellingen Sfîntul Gheorghe - Partizan
De opstellingen van Sfîntul Gheorghe en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sfîntul Gheorghe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.