Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 25 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Shakhtar Donetsk het donderdag 25 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiysky National Sports Complex in Kiev.

Via de Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv (1-0)

Het Europa League duel tussen Shakhtar Donetsk en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 67 minuten. J. Moraes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Shakhtar Donetsk vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Shakhtar Donetsk uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Vitao Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Tete voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel M. Antonio voor Marlos Shakhtar Donetsk
67' Penalty Shakhtar Donetsk Penalty J. Moraes Shakhtar Donetsk 1-0
68' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Guerrero voor T. I. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
68' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel N. Blackman voor A. Pesic Maccabi Tel Aviv
77' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Biton voor M. Hozez Maccabi Tel Aviv
77' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Rikan voor E. Golasa Maccabi Tel Aviv
78' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Fernando voor J. Moraes Shakhtar Donetsk
78' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel E. Konoplyanka voor Taison Shakhtar Donetsk
78' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Korniienko voor Vitao Shakhtar Donetsk
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Shakhtar Donetsk en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shakhtar Donetsk gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Patrick van Leeuwen
Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Maccabi Tel Aviv

Shakhtar Donetsk en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Maccabi Tel Aviv in de Europa League vond plaats op 18 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shakhtar Donetsk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Maccabi Tel Aviv slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.