Nabeschouwing Shamrock Rovers - Milan (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Shamrock Rovers het donderdag 17 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Milan (0-2)

Het Europa League duel tussen Shamrock Rovers en Milan is onder leiding van scheidsrechter Adam Farkas geëindigd in een 0-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Z. Ibrahimovic, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Milan vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Calhanoglu op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Milan.

LIVE Shamrock Rovers - Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van H. Calhanoglu Milan 0-1
51' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor L. Grace Shamrock Rovers
67' Doelpunt Milan Doelpunt H. Calhanoglu met assist van A. Saelemaekers Milan 0-2
70' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor G. ONeill Shamrock Rovers
74' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor A. Saelemaekers Milan
83' Wissel Shamrock Rovers Wissel S. Kavanagh voor N. Farrugia Shamrock Rovers
83' Wissel Milan Wissel B. Diaz voor H. Calhanoglu Milan
84' Wissel Milan Wissel S. Tonali voor I. Bennacer Milan
87' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Williams voor A. Greene Shamrock Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Milan
Opstellingen Shamrock Rovers - Milan
De opstellingen van Shamrock Rovers en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.